RH Vastgoed & Media

uw specialist in vastgoedgerelateerde mediaproducten

Fotografie

RHVM verzorgd professionele vastgoedfotografie uit een uniek en verkoopbevorderend  oogpunt! Een professioneel eindresultaat met behulp van de juiste kennis, professionele apparatuur en de nieuwste software.

meer informatie

VR360

360° VR Foto en Video

RHVM levert kwalitatieve en professionele 360 graden foto’s. De 360 graden foto’s, video’s en virtuele tour maken het voor bezoekers mogelijk de locatie in hun eigen tijd en tempo te bekijken. 

meer informatie

RHVM-Plantsoen-plattegrond-1WEB

Plattegronden

Professionele 2D en 3D Floorplanner plattegronden, klaar voor Funda.nl.
Op basis van een schets, bouwtekening of op basis van inmeetgegevens tekenen wij een 2D- en een 3D-plattegrond van uw object.

meer informatie

Visuals

Artist impressions geven een realistisch en toch fictief beeld om potentiële kopers of geïnteresseerden te enthousiasmeren. Artist impressions kunnen fotorealistisch maar ook schetsmatig getekend worden.

meer informatie

"Exceptional images deserve an exceptional presentation."

Neem contact op

“Shoot today… Upload tomorrow… Sell next week..”

RH Vastgoed & Media (RHVM) is gespecialiseerd in dienstverlening voor makelaars, projectontwikkelaars, architecten en particulieren.

Wij verzorgen hoge kwaliteit vastgoed gerelateerde mediaproducten waaronder exterieur- en interieurfotografie, hoogte fotografie, 360 graden fotografie, 360 graden video, virtuele bezichtigen en tours, NEN2580 meetrapporten, 2D en 3D plattegronden, vastgoedbrochures, vastgoed video’s, 3D Restylers en artist impressions.

Wij werken nauw samen met u of uw cliënt om de best mogelijke presentatie te kunnen bieden.